|
پایگاه اطلاع رسانی یاوران امام مهدی
(عج)
www.emammahdy.com
جمعه 7 دی 1403
اسرار مهدوی 61 / مطیع ترین افراد
مطیعترین افراد نسبت به پروردگار عالم، اوّل، انبیاء عظام هستند. .
این کد بسیار مهم را به ذهن مبارکتان بسپارید: مطیعترین افراد نسبت به پروردگار عالم، اوّل، انبیاء عظام هستند. برای همین است که میگوییم: آنها معصومند؛ چون هیچ موقع حرفی را ولو به یک حرکت، کم و زیاد نکردند و هر چه میگویند قول خداست.
آنها مطیعترین افراد هستند. پروردگار عالم میفرماید: این کار را انجام بده، میگویند: چشم. آن کار را انجام بده، چشم. الآن صلح کن (صلح حدیبیّه)، چشم. بجنگ، چشم. الآن وقت جنگ نیست، چشم...
نبی، به خاطر اطاعتش نبی است و رسول، به خاطر اطاعتش رسول است. بیچارگی و بدبختی ما همین است که هنوز مقام اطاعت را نمیشناسیم. برای همین است که هنوز مقدّمات حکومت است و فعلاً حکومت نشده. میترسم در زمان حکومت امام زمان(صلوات اللّه علیه و عجّل اللّه تعالی فرجه الشّریف)، ما برای امام تعیین تکلیف کنیم و یک موقع بگوییم: اگر آقا اینطور بکند، بهتر است. همانطور که بعضی میگویند: اگر امام حسین(صلوات اللّه و سلامه علیه) اینطور میکرد، بهتر نبود؟! مثلاً بهتر نبود حضرت علی اصغر(علیه الصّلوة و السّلام) را روی دست نگیرد، آخر این یعنی چه؟! - البته اینها جواب زیبا، لطیف، عالی و عقلایی هم دارد، امّا چون بحث مهدویت است، از باب مثال بیان میکنم و سریع رد میشوم - همینقدر که انسان به ذهنش میرسد در مقابل معصوم مدّعی بشود، تمام است. لذا ملاک این است که انسان مواظبت کند مدّعی نشود!
پس آیا دیگران نیز میتوانند معصوم شوند؟ بله، چون حضرات معصومین(علیهم صلوات المصلّین) از مطیعترین افراد به خدا و رسول بودند و طبق آیه «وَ مَنْ یُطِعِ اللَّهَ وَ الرَّسُولَ»، طبیعی است آنها هم در مقام عصمت هستند.
البته مقام عصمت فقط مربوط به انبیاء و حضرات ائمّه معصومین(علیهم صلوات المصلّین) نیست؛ چون حضرت سلمان(اعلی اللّه مقامه الشّریف) هم مطیع بودند و به مقام تالی تلو عصمت رسیدند.
همانطور که اشاره شد چهارده معصوم(علیهم صلوات المصلّین)، اکمل معصومین هستند. اتّفاقاً ما در عالم، معصومین زیادی داریم، امّا همه اکمل نیستند. منظور ما از چهارده معصوم(علیهم صلوات المصلّین)، آن چهارده نور پاکی هستند که اکمل عصمت، عصمت تامّه و کامله را دارند و به همین خاطر به چهارده معصوم معروف هستند و إلّا ما کسانی را داریم که اگر کسی معصوم را تعریف نکرده باشد، انسان فکر میکند اینها معصوم هستند، یعنی مواردی که واقعاً عجیب و غریب است. همانطور که اشاره شد یکی از آنها حضرت سلمان(اعلی اللّه مقامه الشّریف) است که علم الهی در وجود ایشان بود - البته طبیعی است که هر کسی اعمالش چهل روز «خالِصاً لِوَجهِ اللَّه» باشد (مطیع محض خدا بودن، نه برای خودش)، خداوند متعال چشمه های حکمت را از قلبش به زبانش جاری میکند مطیع یعنی آن کسی که هیچگاه از خودش چیزی را بیان نکند و هیچگاه اظهار منیّتی برای خودش نداشته باشد. حضرت سلمان(اعلی اللّه مقامه الشّریف) مطیع بودند و هیچگاه اظهار منیّت نمیکردند، فقط میگفتند: هرچه پیغمبر(صلّی اللّه علیه و آله و سلّم) بگوید. لذا مطیع بودن، انسان را به جایی میرساند که برای او مقام عصمت میآورد و از همه خطاها مصون میشود.
|
|
|