|
پایگاه اطلاع رسانی یاوران امام مهدی
(عج)
www.emammahdy.com
چهارشنبه 19 دی 1403
ترویج مجدد دوگانه «جنگ و صلح» از سوی جریان مرعوب غرب قابل پیشبینی بود
نماینده مجلس نهم گفت: ترویج ۲ گانه «جنگ و صلح» از سوی یک جریان واداده در پی راهبرد «چماق و هویج» جدید آمریکا قابل پیشبینی بود.
حجتالاسلام سیدمهدی موسوینژاد عضو کمیسیون انرژی مجلس نهم در گفت وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، با اشاره به طرح روی جلد هفتهنامه «صدا» و ترویج ۲ گانه «جنگ و صلح» به همراه تصویر ناوهای جنگی در خلیج فارس گفت: این قابل پیشبینی بود که این گونه رفتارها را از طیف واداده به آنها که نگاه به غرب دارند پس از تحریمهای جدید آمریکا ببینیم.
وی با اشاره به اعلام آمادگی رئیسجمهور آمریکا برای گفت وگو با مقامات ایرانی از طریق راهاندازی یک خط تلفن که به موازات فشارهای جدید این کشور از جمله عدم تمدید معافیت برای تحریم نفتی ایران صورت میگیرد، اظهار داشت: برجام اساساً نتیجه این گونه نگاه به غرب و تعامل با آمریکاست.
موسوینژاد با تأکید مجدد بر اینکه طرح روی جلد یک هفتهنامه اصلاحطلب در زمان شدت گرفتن تحریمهای جدید آمریکا و نیز ابراز تمایل ظاهری این کشور جهت گفت وگو با دولت ایران قابل پیشبینی بود، گفت: این جریان میخواهد مردم را در برابر دوگانه صلح و جنگ قرار دهد و از مردم بخواهد که گزینه صلح را که تصور میشود با گفت وگو با آمریکا حاصل میشود را انتخاب کنند.
وی افزود: از زمانی که آقای روحانی به عنوان رئیسجمهور وارد ساختمان پاستور شد، بحث گفت وگو و توافق با غرب را پی گرفت، درحالیکه اکنون دیگر ماههاست که خود میگوید هیچ سودی از این توافقات نبردیم.
نماینده مردم دشستان در مجلس نهم گفت: واقعاً وادادگی بیش از این نمیشود که در فردای رونمایی از سیاست جدید چماق و هویج دولت آمریکا چنین واکنشهایی را از سوی برخی رسانهها در داخل کشور شاهد باشیم و اگر هم بخواهیم کمی خوشبین باشیم، اسم آن را کمتر از غفلت نمیتوان گذاشت.
عضو کمیسیون انرژی مجلس نهم با اشاره به اینکه نیروهای ارزشی و انقلابی نخواهند گذاشت که آمریکاییها به اهداف خود برسند، خاطرنشان کرد: در زمان دفاع مقدس هم امثال نهضت آزادیها خود در بهترین خانهها در آسایش زندگی میکردند و سعی در ناامیدسازی مردم از ادامه مقاومت داشتند و یا اینکه بسیاری از آنان به خارج از کشور رفته بودند و بدون کوچک ترین ایفای نقشی در دفاع مقدس پس از جنگ تحمیلی به کشور بازگشتند و با ادعای وطنپرستی توصیه به سازش با آمریکا میکردند.
|
|
|