پایگاه اطلاع رسانی یاوران امام مهدی (عج) www.emammahdy.com
معاون مسافری راهآهن با اشاره به نهایی شدن جلسات بین ایران و ترکیه برای هماهنگیهای راهاندازی قطار تهران-آنکارا، از فروش بلیت این قطار از امروز خبر داد و گفت: اولین سیر قطار 16 مردادماه خواهد بود.
دارنده مدال نقره مسابقات جهانی ریاضی که تصویری که از وی هنگام نماز خواندن بر پل لندن منتشر شد، گفت: من در شرایط سخت به خداوند و اهل بیت(ع) توسل میکنم.
تحلیلگران آمریکایی معتقد هستند اختلاف نظر آمریکا با انگلیس و دیگر متحدانش درخصوص ائتلاف نظامی دریایی برای اسکورت کشتیها در آبهای جنوب ایران، باعث عمیقتر شدن شکاف بین آنها شده است.
اگر زنان، همسران و فرزندانشان را با عشق راهی میدان جنگ نمیکردند، مدافعی برای خاکمان نداشتیم. بسیاری از زنان، همسران جوانشان را فدا کردند؛ چنان که این گذشت در سالهای اخیر در مدافعان حرم نیز مشاهده شد.
فرماندار تهران درخصوص اخذ عوارض تردد غیرمجاز وسایل نقلیه در محدوده زوج و فرد در سال ۹۷ گفت: قرار شد شهرداری لیست مذکور را به پلیس ارائه دهد تا این موارد حذف شود.
جمعیت ملی-اسلامی «الوفاق» به عنوان بزرگترین جمعیت معارض بحرین از اعدام دو جوان با وجود درخواست سازمانهای حقوقی برای توقف اجرای حکم خبر داد.
نیروهای یگان پهپادی ارتش یمن برای دومین بار ظرف ۲۴ ساعت گذشته پایگاه هوایی «ملک خالد» در منطقه خمیس مشیط در عربستان را با پهپادهای «قاصف کی۲» بمباران کردند.
موسس مرکز منطقه ای اطلاع رسانی علوم و فناوری با بیان اینکه تهران با کسب رتبه ۴۶ در خوشه برتر علوم و فناوری ۵۰ اقتصاد ممتاز قرار دارد، گفت: رتبه ایران در بین کشورهای با درآمد متوسط رو به پایین ۱۳ و در منطقه آسیای مرکزی و جنوبی دوم است.
بر اثر انفجاری در کابل تاکنون 15 تن کشته و زخمی شدند.
معاون وزیر خارجه ایران در دیدار با وزیر خارجه فرانسه با بیان اینکه اجازه اخلال در روند کشتیرانی در خلیج فارس را نخواهیم داد، گفت: از اروپا انتظار می رود موضع روشنی در مخالفت با سیاست آمریکا برای به صفر رساندن فروش نفت ایران اتخاذ کند.
مجلس دهم وقت و هزینه زیادی را برای تهیه و تدوین چند طرح مختلف بهمنظور مقابله با حقوقهای نجومی صرف کرد که در نهایت یا تصویب نشدند یا جامع نبودند و به آنها عمل نشد.